listed-2-tekstschrijver-eindhoven

Verkooptekst Waterland 228 Eindhoven:

Pure luxe in exclusieve loftwoning!

Anders wonen. In overweldigende ruimtelijkheid, weldadige luxe en prachtige stedelijk-industriële stijl. Dit is loft living. Vrijheid om te wonen zoals jij wil, in de open sfeer die jij wil. Daarom is dit jóuw huis. Een unieke loftwoning in Meerhoven. Kom, gaan we kijken!

Deze vrijstaande villa in de gewilde wijk Waterrijk is een lust voor het oog. Buiten stoer en robuust. Binnen een architectonisch kunstwerk waar je niet op raakt uitgekeken. Dit is een loft zoals een loft hoort te zijn. Eén grote leefruimte met hoge plafonds en eerlijke materialen als staal, hout en beton. Tegelijk ervaar je de knusheid in de living en leefkeuken door de haast zwevende verdieping erboven. Ruimte en geborgenheid zijn op een fantastische manier in dit huis gecombineerd.

Je beleeft het loftgevoel direct als je binnenkomt. De hoge vide, de gepolijste vloer, de industriële stalen verbindingsbalken en de uitgesproken betonnen trap. Hier wordt een statement gemaakt dat je meteen in de stemming brengt. De luxe leefkeuken is het hart van het huis. Daarnaast is de gezellige living, met openhaard en royaal uitzicht op de voor- en zijtuin. Op de open verdieping boven de keuken en living vind je jouw eigen workspace. Kijk eens: wat een prachtige raampartijen. Lekker licht, heerlijk groen. Van achter je bureau kan je je hele kamer en omgeving overzien. Een geweldige plek!

In deze loftwoning is bijna alles gelijkvloers. Je loopt dus zo vanuit de leefkeuken jouw slaapkamer in. En ook hier vind je alle luxe. Een schitterende open badkamer met een unieke douche- en badopstelling, een zeer ruime walk-in closet en een utility room voor jouw wasapparatuur, energie-installatie en deur naar de garage. En hoewel dit huis met 1 slaapkamer ideaal is voor single lofters en stellen, is er ook een vergunning voor de aanbouw van een eetkamer en een 2e slaapkamer met badkamer. Je kunt dus, als je wil, enorm veel ruimte én waarde toevoegen!

De buitenruimte van deze villa is al net zo geweldig. De tuin ligt op het zuidwesten en is prachtig aangelegd. Een enorme schuifpui verbindt buiten met binnen, en onder de brede overkapping kan je het hele jaar van het buitenleven genieten. Parkeren is ook geen probleem. Op jouw eigen oprit aan de achterzijde is plaats voor wel 4 auto’s. Ook is er een inpandige garage. En natuurlijk: deze woning is optimaal geïsoleerd, beschikt over zonnepanelen en energielabel A.

Geniet jij van ruimte, vrijheid en design en wil jij graag op een bijzondere manier in de stad wonen? Grijp dan nú je kans. Want zo’n exclusieve loftwoning komt niet vaak voorbij. Bel ons voor een bezichtiging. Dan laten wij je graag het fantastische loftgevoel beleven!