lemonforce-2-tekstschrijver-eindhoven

Tekst use case Mollie Twinfield:

Real time overzicht met Mollie Twinfield koppeling van LemonForce®

Transacties uit Mollie automatisch overzetten naar Twinfield. Dit gaat perfect met de Mollie Twinfield koppeling van LemonForce. Uniek aan deze koppeling: het werkt real time. Dus altijd een actueel overzicht van je financiële administratie. Straks ook voor meerdere betaalproviders!

Productbeschrijving
De Mollie Twinfield koppeling van LemonForce haalt betalingstransacties automatisch op uit Mollie en importeert ze als elektronische bankafschriften in Twinfield. De gebruiker hoeft dit niet meer handmatig te doen. Dit levert veel tijdwinst op en minder fouten.

Real time verwerking
Uniek is dat deze koppeling de uitbetalingsinterval van Mollie volgt. Op het moment dat Mollie aan de gebruiker uitbetaalt zet de koppeling de betalingstransacties direct door naar Twinfield. De koppeling zorgt er dus voor dat de financiële administratie altijd is bijgewerkt. Hierdoor hebben gebruikers steeds een actueel overzicht van openstaande facturen.

Schaalbaar en veilig
De koppeling is ook uniek omdat hij schaalbaar is. Financiële dienstverleners zoals accountantskantoren hoeven de koppeling maar één keer te kopen en betalen daarna slechts een fee voor de aansluiting van elke administratie. Bovendien is de koppeling extreem veilig. Het is namelijk niet nodig om steeds bij Mollie in te loggen om de gegevens op te halen. Eén in Mollie gegenereerde sleutel per administratie is genoeg. Zo komen gegevens niet op straat te liggen.

Hosting in de LemonForce Hub
LemonForce is dé koppelingspecialist in Nederland. De koppelingen die het bedrijf ontwikkelt worden gehost in de eigen betrouwbare LemonForce Hub.

In ontwikkeling: suite voor meerdere betaalproviders
De Mollie Twinfield koppeling wordt binnenkort uitgebreid voor andere betaalproviders zoals Buckaroo, Adyen, PayPal en Stripe. Kijk voor de laatste ontwikkelingen op url

Use case: Rijkse Accountants & Adviseurs
LemonForce heeft de Mollie Twinfield koppeling samen ontwikkeld met Rijkse-iT, de ict-tak van Rijkse Accountants & Adviseurs in Zeeland en Zuid-Holland. ‘Ons kantoor verzorgt de administratie voor duizenden bedrijven, waaronder veel klanten die met Mollie werken’, zegt senior consultant Jurrit Szarafinski van Rijkse-iT. ‘Zij maken veelal gebruik van ons online financiële concept Rijkse Connect, waarvan Twinfield de basis is.’

‘Door de nieuwe koppeling is het handmatig overzetten van bestanden uit Mollie naar Twinfield verleden tijd’, aldus Jurrit. ‘Veel tijdwinst dus, maar belangrijker nog: onze klanten hebben voortaan altijd een actueel overzicht van Mollie-transacties in hun Connect-dashboard. Heel mooi als deze koppeling straks één suite voor álle betaalplatformen wordt. Dit blijven we graag samen ontwikkelen!’