fontys-1-tekstschrijver-eindhoven

Payoff Fontys HRM:

Fontys HRM
Jij verbindt mensen en werk


Tekst website Fontys HRM:

Human Resource Management (HRM)
4 jaar | Nederlands | Hbo-bachelor | Voltijd
Eindhoven, Tilburg

Wil jij het beste uit mensen en organisaties halen? Kies dan voor Fontys HRM. Je leert alles over het werven, aannemen, opleiden en begeleiden van personeel. En je leert hoe je medewerkers kunt motiveren om hun talenten te benutten en ambities te realiseren. Zo bouw jij een team waarmee jouw organisatie optimaal presteert. Met Fontys HRM word jij dé verbinder van mensen en werk!

Over de opleiding
Weet je dat de grootste uitdaging van organisaties het krijgen én houden van goed personeel is? Dit betekent dat jij straks als HR-professional een van de belangrijkste mensen in jouw organisatie bent! Fontys HRM bereidt jou perfect op deze rol voor. Want je krijgt niet alleen een goede economische en juridische basis, we leren je als enige HR-opleiding ook sociaal-psychologische skills om mensen in hun loopbaan te begeleiden. Daarom kunnen onze studenten vaak meer dan anderen !

Ook jouw eigen talent staat tijdens je opleiding centraal. In kleine groepen en met veel docentencontacten stippelen we vier jaar lang jouw persoonlijk onderwijsplan uit. En hou je van afwisseling? Dan zit je met veel praktijkopdrachten uit het bedrijfsleven en uitdagende projecten helemaal goed. Bij Fontys HRM is geen dag hetzelfde!

Waarom Fontys HRM?
- HRM vanaf dag 1
- Opdrachten uit de praktijk vanaf dag 1
- Veel aandacht voor sociaal-psychologische skills
- Kies jouw eigen leerroute
- Kleine groepen en veel contact met docenten
- Onze studenten kunnen meer!
- Elke dag anders !

Ook sociaal-psychologische skills!
Natuurlijk krijg je alle theoretische vakken om jouw beroep straks goed te kunnen uitoefenen. Maar HRM is méér dan kennis. Je moet ook met mensen kunnen praten, ze begrijpen, signalen oppikken, coachen en stimuleren. Hier zijn we heel sterk in bij Fontys HRM. We leren je alle skills. Zo word jij een betere HR-professional!

• De basis: economie, recht, financiën.
• HRM: recruitment, talentontwikkeling, personeelsmanagement, arbeid en gezondheid, werkgeluk.
• Vaardigheden: presenteren, onderzoeken, spreken, sociaal-psychologische skills.
• Samenwerken met studenten en docenten aan échte opdrachten uit de praktijk.

Elke dag anders
Bedrijf A heeft met spoed 50 mensen nodig. Bedrijf B zoekt hoog opgeleide expats. Bedrijf C wil jonge werknemers meer plezier en carrièrekansen bieden. Met dit soort vragen van echte organisaties ga jij tijdens je opleiding aan de slag. Je leert de kennis en skills die je voor deze projecten nodig hebt en werkt intensief met je medestudenten en docenten samen. Fontys HRM is superafwisselend en altijd praktijkgericht!

Jij staat in de spotlights!
Fontys HRM is heel persoonlijk. Hier staat onze opleiding om bekend. Iedereen kent elkaar, je werkt in kleine groepen en er is altijd tijd voor begeleiding en feedback. Ook jouw studieloopbaan verloopt heel persoonlijk. We helpen je om je eigen leerroute te kiezen die perfect bij jouw talenten en ambities past. En de sociaal-psychologische skills die je voor je beroep leert? Daarmee leer je ook jezelf beter kennen. Hier heb je de rest van je leven en carrière profijt van. Bij Fontys HRM sta jij in de spotlights!