listed-3-tekstschrijver-eindhoven

Verkooptekst Fagotstraat 24 Eindhoven:

Superzuinige A+++ woning voor een jong gezin!

Jonge wijk, modern huis en bijna nul op de meter. Wat een geweldige basis voor een jong gezin met opgroeiende kinderen! Heerlijk zorgeloos wonen. Wil jij dit ook? Kom, gaan we gauw kijken!

Doornakkers is een ideale wijk voor jonge gezinnen. Kindvriendelijke omgeving. Scholen, winkels en sportverenigingen in de buurt. Paar minuten fietsen naar het natuurgebiedje rond de Kleine Dommel. Hier ga jij met jouw gezin een prachtige tijd beleven, terwijl jullie samen genieten van een fantastisch huis!

Want dát is het. Een fantastisch huis! Waarom? Omdat het bijna nieuw is. Gebouwd in 2018. Alles is nog perfect in orde, dus je kunt er zo in. Maar ook omdat je hier met 4 slaapkamers alle ruimte hebt voor een opgroeiend gezin. En een andere belangrijke reden: omdat dit huis superzuinig is. Door optimale isolatie, 12 zonnepanelen en een grondwarmtepomp beschikt dit huis over energielabel A+++ en betaal je bijna niets aan elektra en verwarming! Dat is lekker voor een jong gezin. Zo hou je geld over voor de échte leuke dingen!

Ook qua indeling en inrichting heeft dit huis jullie veel te bieden. Een ruime woonkamer met veel lichtinval en een mooie visgraatvloer. Een moderne keuken met inductiekookplaat. Via openslaande deuren kom je in jouw tuin met berging, achterom en veel ruimte voor een uitgebreid terras waar jullie samen heerlijke zomeravonden gaan beleven!

Boven op de eerste verdieping vind je een ruime masterbedroom, twee kleinere slaapkamers en een fraaie badkamer met toilet, wastafel, ligbad en inloopdouche. Op de tweede verdieping is de vierde slaapkamer met een groot dakraam en een aparte ruimte voor het wtw-systeem en jouw wasmachine.

Het totaalplaatje van dit huis is gewoon perfect voor een jong gezin. Moderne woning, kindvriendelijke locatie, goede afwerking, volop ruimte en nauwelijks energiekosten. Veel beter wordt het niet! Maar dit betekent wel dat je er snel bij moet zijn. Dus bel ons nú voor een bezichtiging en neem je gezinnetje mee. Wij geven jullie graag de familietour!

In deze loftwoning is bijna alles gelijkvloers. Je loopt dus zo vanuit de leefkeuken jouw slaapkamer in. En ook hier vind je alle luxe. Een schitterende open badkamer met een unieke douche- en badopstelling, een zeer ruime walk-in closet en een utility room voor jouw wasapparatuur, energie-installatie en deur naar de garage. En hoewel dit huis met 1 slaapkamer ideaal is voor single lofters en stellen, is er ook een vergunning voor de aanbouw van een eetkamer en een 2e slaapkamer met badkamer. Je kunt dus, als je wil, enorm veel ruimte én waarde toevoegen!

De buitenruimte van deze villa is al net zo geweldig. De tuin ligt op het zuidwesten en is prachtig aangelegd. Een enorme schuifpui verbindt buiten met binnen, en onder de brede overkapping kan je het hele jaar van het buitenleven genieten. Parkeren is ook geen probleem. Op jouw eigen oprit aan de achterzijde is plaats voor wel 4 auto’s. Ook is er een inpandige garage. En natuurlijk: deze woning is optimaal geïsoleerd, beschikt over zonnepanelen en energielabel A.

Geniet jij van ruimte, vrijheid en design en wil jij graag op een bijzondere manier in de stad wonen? Grijp dan nú je kans. Want zo’n exclusieve loftwoning komt niet vaak voorbij. Bel ons voor een bezichtiging. Dan laten wij je graag het fantastische loftgevoel beleven!