MOESKOPS' BOUWBEDRIJF

Moeskops' Bouwbedrijf is een aannemer en ontwikkelaar die kwaliteit boven alles stelt. Maar wat me vooral aanspreekt is de manier waarop Moeskops met klanten en medewerkers omgaat. De klantwens is altijd leading en de eigen medewerkers vormen een groep om trots op te zijn: 'Op een team kun je bouwen'. Ik schreef de tekst voor de website en schrijf de halfjaarlijkse keynotes van de directie voor het team. Twee korte quotes uit keynotes:

Turbulentie
Het hogedrukgebied, waarin ons bedrijf al enige tijd verkeert, houdt nog steeds aan. Dat is mooi. Maar er zit wel turbulentie in de lucht. Veel externe factoren steken ineens de kop op en proberen de bouwsector te verstoren. We kunnen hierover klagen en meehuilen met de wolven in het bos. Maar dat doen we niet. Wij zien elke ontwikkeling liever als een nieuwe kans.

Veerkracht
In december schreven we nog over stikstof en PFAS. Toen konden we niet vermoeden dat drie maanden later een nog veel grotere crisis begon. Een crisis die het uiterste van ons heeft gevraagd. Maar ook een crisis die heeft bewezen dat wij samen over één belangrijke kwaliteit beschikken: veerkracht.